uniekreclame-uniek restyle-raamspiegel


Wie of wat is UniekRestyle?

Interieurfolie Specialist

UniekRestyle is gespecialiseerd in het verkopen/monteren van interieurfolie.

Interieurfolie is een goedkope manier om uw inboedel te renoveren. Denkt u er wel eens over na om uw keuken te laten verbouwen? Compleet onnodig! Met onze interieurfolie geven wij uw keuken een tweede leven zonder dat u uw keuken hoeft te slopen. Dat scheelt heel veel verbouwingskosten en geluid! Wij hebben verschillende soorten interieurfolie:

- Solide kleuren (single color)

- Houtfolie

- Steenfolie


Solide kleuren (single color):

De naam zegt het eigenlijk al, onze single color interieurfolie bestaat uit één kleur, met alle kleuren van de regenboog zit er altijd iets voor u tussen (tot wel 57 verschillende kleuren!), ook hebben ze verschillende structuren. Wij hebben matte en structuur varianten, de matte zijn glad en egaal, terwijl de structuur variant voelbaar materiaal is. Dit komt doordat er korreltjes op de folie zit. Dit zorgt voor een stoer effect, en de korrels maakt ook dat de folie voelbaar is.


Houtfolie:

Had u eigenlijk een keuken van hout willen hebben? Maar toch voor steenlook gekozen? Dan kunnen wij u eenvoudig helpen. Met onze houtfolies (93 verschillende soorten hout!) zit er altijd wel iets voor u tussen. Wij plakken deze folie over de originele keuken, waardoor er niks aan de keuken verbouwt hoeft te worden. Dit is voordelig, en wij monteren het snel.


Steenfolie:

Had u eigenlijk een keuken van steen willen hebben? Maar uiteindelijk toch voor een ander soort keuken gegaan? Dat kunnen wij snel & simpel voor u oplossen! Met onze steenfolies (22 verschillende soorten steen!) kunt u uw keuken eenvoudig veranderen in een marmerpalijs, of juist in een neutrale steenkleur. Alles is mogelijk!

Foto's zijn afkomstig van:

https://www.rtl.nl/programma/5241714/kopen-zonder-kijken

Raamfolie Specialist

UniekRestyle is gespecialiseerd in het verkopen/monteren van raamfolie.

Raamfolie is een voordelige oplossing om problemen te vermijden. Heeft u een hekel aan de zon die steeds maar naar binnen blijft schijnen terwijl u rustig op kantoor wilt werken? Of bent u het helemaal zat met pottenkijkers die onnodig naar binnen kijken? Dan kunnen wij u helpen! Wilt u graag printfolie met een eigen design, om bijvoorbeeld reclame te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op! U kunt al uw ideeën met ons bespreken!


Wij hebben verschillende soorten raamfolie:

- Spiegelfolie (Zilver, Brons en Goud)

- Zonwerende Folie (Zilver, Brons en Goud)

- Printfolie (Met eigen design)

- Privacy Folie (Verschillende soorten)

- One-Way-Vision Folie


Spiegelfolie (Zilver, Brons en Goud)

Spiegelfolie is een raamfolie dat er simpelweg uit ziet als een spiegel, Wij hebben verschillende soorten spiegelfolie, zowel in kleur als in tint. Wij hebben spiegelfolies die zilver, brons of goud reflecteren. Wij hebben ook verschillende tinten, u vraagt zich misschien af wat dit inhoud, het is eigenlijk vrij simpel. Wij hebben de varianten Spiegelfolie 20 en Spiegelfolie 35, Het getal betekent het hoeveelheid licht % dat het doorlaat. Dit betekent dat de Spiegelfolie 20 zo'n 15% meer licht tegenhoudt dan de Spiegelfolie 35.


Zonwerende Folie (Zilver, Brons en Goud)

Zonwerende Folie heeft als functie, u raadt het misschien al, het weren van zonlicht. Vindt u het vervelend dat het zonlicht steeds van uw beeldscherm afkaatst terwijl u probeert te werken op kantoor, waardoor u verblindt wordt/niet meer op uw scherm kunt kijken? Dan hebben wij de ultieme oplossing voor u! Met onze zonwerende folie houdt u zonlicht eenvoudig buiten. Ook deze raamfolie heeft verschillende kleuren en tineten, deze folie is beschikbaar in het zilver, brons en goud. En deze folie heeft ook verschillende soorten tinten.

Wij hebben de varianten Zonwerende folie 20 en Zonwerende folie 35, Het getal betekent het hoeveelheid licht % dat het doorlaat. Dit betekent dat de Zonwerende folie 20 zo'n 15% meer licht tegenhoudt dan de Zonwerende folie 35.


Printfolie (Met eigen design)

Wilt u graag reclame maken doormiddel van raamfolie? Dan bent u bij ons op het juiste adres! De printfolie dient tegelijkertijd ook als privacy folie, dit wilt zeggen dat er niet doorheen gekeken kan worden. Heeft u al een design dat u graag geprint zou willen hebben? Geef het aan ons door! Wilt u wel graag een design, maar heeft u die nog niet? Wij maken met liefde een design voor u! De formaten zijn uiteraard afhankelijk van het design. 


Privacy Folie:

Privacy Folie, ook wel bekend als anti-inkijk folie wordt vaak gebruikt op kantoor, het zorgt er namelijk voor dat er van beide kanten niet doorheen gekeken kan worden. Ideaal voor een kantoor/bespreekruimte waar belangrijke dingen besproken worden.


Wij hebben verschillende soorten privacy folies:

- Melkglasfolie (eigen design beschikbaar)

- Zandstraalfolie

- One-Way-Visionfolie


One-Way-Vision Folie

Zoals hierboven benoemd is de One-Way-Vision Folie een privacy folie, maar dit is een uniek soort folie. Normaliter betekent privacy folie dat er van beide kanten niet doorheen gekeken kan worden. Deze folie is daar een uitzondering van, u kunt namelijk vanaf één kant er wel doorheen kijken. En op de buitenkant kunt u een eigen design kiezen om er op te plaatsen. Dit wilt zeggen dat als u van buitenaf kijkt u een design ziet, en als u van binnen af kijkt u er prima doorheen kunt kijken.

Neem contact met ons op over onze Raamfolie: