uniekreclame-uniek restyle-raamspiegel

Wie of wat is Raamspiegel.nl?

Raamspiegel.nl is gespecialiseerd in het verkopen/monteren van raamfolie.

Raamfolie is een voordelige oplossing om problemen te vermijden. Heeft u een hekel aan de zon die steeds maar naar binnen blijft schijnen terwijl u rustig op kantoor wilt werken? Of bent u het helemaal zat met pottenkijkers die onnodig naar binnen kijken? Dan kunnen wij u helpen! Wilt u graag printfolie met een eigen design, om bijvoorbeeld reclame te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op! U kunt al uw ideeën met ons bespreken!


Wij hebben verschillende soorten raamfolie:

- Spiegelfolie (Zilver, Brons en Goud)

- Zonwerende Folie (Zilver, Brons en Goud)

- Privacy Folie (Verschillende soorten)

- One-Way-Vision Folie

- Printfolie (Met eigen design)


Spiegelfolie (Zilver, Brons en Goud)

Spiegelfolie is een raamfolie dat er simpelweg uit ziet als een spiegel, Wij hebben verschillende soorten spiegelfolie, zowel in kleur als in tint. Wij hebben spiegelfolies die zilver, brons of goud reflecteren. Wij hebben ook verschillende tinten, u vraagt zich misschien af wat dit inhoud, het is eigenlijk vrij simpel. Wij hebben de varianten Spiegelfolie 20 en Spiegelfolie 35, Het getal betekent het hoeveelheid licht % dat het doorlaat. Dit betekent dat de Spiegelfolie 20 zo'n 15% meer licht tegenhoudt dan de Spiegelfolie 35.


Zonwerende Folie (Zilver, Brons en Goud)

Zonwerende Folie heeft als functie, u raadt het misschien al, het weren van zonlicht. Vindt u het vervelend dat het zonlicht steeds van uw beeldscherm afkaatst terwijl u probeert te werken op kantoor, waardoor u verblindt wordt/niet meer op uw scherm kunt kijken? Dan hebben wij de ultieme oplossing voor u! Met onze zonwerende folie houdt u zonlicht eenvoudig buiten. Ook deze raamfolie heeft verschillende kleuren en tineten, deze folie is beschikbaar in het zilver, brons en goud. En deze folie heeft ook verschillende soorten tinten.

Wij hebben de varianten Zonwerende folie 20 en Zonwerende folie 35, Het getal betekent het hoeveelheid licht % dat het doorlaat. Dit betekent dat de Zonwerende folie 20 zo'n 15% meer licht tegenhoudt dan de Zonwerende folie 35.


Privacy Folie:

Privacy Folie, ook wel bekend als anti-inkijk folie wordt vaak gebruikt op kantoor, het zorgt er namelijk voor dat er van beide kanten niet doorheen gekeken kan worden. Ideaal voor een kantoor/bespreekruimte waar belangrijke dingen besproken worden.


Wij hebben verschillende soorten privacy folies:

- Melkglasfolie (eigen design beschikbaar)

- Zandstraalfolie

- One-Way-Vision Folie


One-Way-Vision Folie

Zoals hierboven benoemd is de One-Way-Vision Folie een privacy folie, maar dit is een uniek soort folie. Normaliter betekent privacy folie dat er van beide kantennietdoorheen gekeken kan worden. Deze folie is daar een uitzondering van, u kunt namelijk vanaf één kant erweldoorheen kijken. En op de buitenkant kunt u een eigen design kiezen om er op te plaatsen. Dit wilt zeggen dat als u van buitenaf kijkt u een design ziet, en als u van binnen af kijkt u er prima doorheen kunt kijken.


Printfolie (Met eigen design)

Wilt u graag reclame maken doormiddel van raamfolie? Dan bent u bij ons op het juiste adres! De printfolie dient tegelijkertijd ook als privacy folie, dit wilt zeggen dat er niet doorheen gekeken kan worden. Heeft u al een design dat u graag geprint zou willen hebben? Geef het aan ons door! Wilt u wel graag een design, maar heeft u die nog niet? Wij maken met liefde een design voor u! De formaten zijn uiteraard afhankelijk van het design.


            Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!


 
 
 
 

Onze diensten

Webshop verkoop


Raamspiegel.nl verkoopt raam folie die op maat te bestellen is.

Als een van de weinigen bieden we de folie op 7 verschillende rol breedtes aan

Montage service


Ben je het zat om zelf raamfolie te monteren? Ontdek hoe je deze klus moeiteloos kunt uitbesteden. Bespaar tijd, energie en frustratie met professionele raamfolie montage.

Custome made folie

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je privacy te beschermen? Ontdek de kracht van privacy folie! In dit artikel laten we je kennismaken met de vele voordelen van privacy folie en hoe het jouw leven kan veranderen. 

Gaan we samen mooie dingen maken ?

Ons team

Maak kennis met ons montage team.

Philip Henderson

webshop beheer

nelis de groote

monteur

Steyn de graaff

eigenaar / monteur

Laura Mattis

Job Title

WHAT PEOPLE SAY

Ontdek hoe je met een goede recensie sticker meer klanten kunt trekken en je reputatie kunt versterken. Lees dit artikel om te leren hoe je positieve feedback inzet als krachtig marketinginstrument. Maak gebruik van de tips en strategieën die we delen, zodat ook jouw bedrijf kan profiteren van goede recensies. Ontdek de impact van positieve beoordelingen op het succes van jouw onderneming en laat je inspireren door succesverhalen van andere bedrijven die deze aanpak hebben toegepast. Neem nu actie en vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf met een goede recensie sticker!

– Jhon willem

Benieuwd naar hoe een sticker een goede recensie kan beïnvloeden? Ontdek hoe het plaatsen van een simpele sticker op je product of dienst de kracht heeft om klanten te overtuigen. Lees verder en ontdek welke strategieën je kunt toepassen om positieve recensies te stimuleren met behulp van stickers. Verhoog de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van je bedrijf met deze eenvoudige maar effectieve techniek. Klaar om je klanten te verrassen en tevreden te stellen? Lees snel verder!

– Regilio de wit

Ontdek hoe een simpele sticker de kracht heeft om jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen. Lees verder en ontdek waarom klanten dol zijn op deze vorm van subtiele, maar effectieve reclame. Benieuwd naar hoe je met een goede recensie nog meer uit jouw sticker geplaatste reclame kunt halen? Lees snel verder en laat je inspireren!

– Sjoerd verreveen

unsplash